Hello, you've stumbled upon Wonderland. Follow♥ or you could just Leave♥
Diary About Love
Speak Up


This is where it began. There's no need to try hard.
If you think your perfect, get the hell out.
Eveything is jail for me
Monday, December 5, 2011 | 1:39 AM |

Hi hi. Korang sihat? Lama kan aku tak update blog. Lagipun now dah tukar everything dekat blog. Erm, ok k. Actually, lama tak update blog sebab tak tahu nak update pasal apa. So, now merapu merepek kejap lah eh dalam blog. Korang tak nak baca, sila berambus. Full of hearts

Anyways, next year aku tak boleh online fb setahun. Now aku just nak bagitahu korang dalam blog. Yeah, phone pun insyallah kena rampas juga dengan parents. So really really, benci ah juga. Next year, aku kena focus upsr. Ok k, aku tahu upsr tak penting bagi korang kan yang dah lepas tu. Well, aku tak kesah pun actually. At least, aku belajar, aku baca buku. Aku tak over confident. Walaupun korang cakap upsr tu senang, aku still nak struggle.

Hidup aku just the same as usual. Even, cuti sekolah aku still tak boleh nak online. Erm, kalau aku pujuk mama aku boleh lah kot kan? Haha, kalau lah dia bagi.

Jadi, aku memang akan rindu korang. Er, gonna leave everything behind and bring me forward. Anyways korang, bila aku dah boleh on fb nanti korang jangan sombong sombong buat buat macam tak kenal k? Karang ada juga yang kena kaki dengan aku. Hihi.

Haha, ok k. Aku ada cerita lain juga ni. Ms. T, thanks for the fucking teddy Sumpah aku suka gila teddy yang kau bagi, kawan! Teddy warna pink, baju polka dot, pakai ribbon. Awh, sama comel macam aku. Hahaha. Perasan kejap, je. Hihi. Kau selalu tolong aku kalau aku susah. Haha, manyak manyak kasih ye. Muah sikit! :*

Ms. E, thanks for shining my life while were friends. Hihi, aku harap gila kau tak lupa aku weh! Eh, ms. E kau lah yang banyak tolong aku time aku susah. Kau lah yang banyak luangkan masa dengan aku, time aku bosan. Kau lah, manusia yang banyak BUAT AKU SUSAH. Haha. Kau juga lah manusia yang banyak buat AKU KETAWA MACAM NAK MATI. First time kita jumpa, macam orang bodoh kan? Tak tegur sama sendiri. Sekarang, bila tak jumpa sehari macam tak jumpa setahun. Haha banyak je cerita kau nak cerita. Satu benda je aku benci pasal kau. Kau memang suka sakit kan hati aku. Haha, tapi lepas tu kau pujuk aku juga kan? Kau kawan aku yang aku paling sayang

Ms. S, kau dah banyak buat aku susah. Kau banyak buat hal, hihi. Kau banyak sakit kan hati aku, kau banyak menyusahkan aku. Tapi kan, satu benda aku suka selepas kau buat aku macam tu. Kalau aku balas balik macam tu, mesti kau tak kesah. Hahaha. Tapi kau memang, kedekut sikit. Hihi. Kau type, kalau kau senang kau cari kawan lain. Kalau kau susah, kau cari aku ~ tu lah kau. Haha, aku tak kesah lah weh perangai kau macam tu. At least, kau kawan dgn aku bukan nak ambik kesempatan

Ms. D, kita dah kenal almost 2 tahun kan? Lama sangat. Tapi kita tak rapat. Kau dah nak pindah Puchong baru kitaorang rapat kan? Erm, nak buat macam mana dah. Anyways, hope kau bahagia dekat Puchong dengan kawan kawan baru kau. Hihi, jangan lupa aku k? Freaks forever. Iloveyou


Aha. Er 4 orang tu lah yang bahagiakan 2011 dan hidup aku. Dorang lah yang ada dekat aku bila aku nak dorang ada. Dorang lah yang paling aku rapat. Dorang lah freaks aku. Hihi. Ingat lagi time kitaorang gila gila masa tu kan? Hahah, time aku dah berhenti gelak korang still macam beruk. Hihi. Miss that moment :'( Awh, aku hope sangat korang ada dekat sini sekarang. Korang selalu ceria kan hidup aku walaupun time tu aku ada masalah. Sayang korang seribu kali! Kalau aku berubah tahun depan, korang jangan ingat aku dah lupa kawan. Aku maybe stress study banyak banyak. Benda tu standard kan? Sama je macam tahun ni, aku selalu macam tu juga. Tapi korang lah yang bahagiakan aku kan? Sekarang korang dah tak ada, so aku kena pandai lah jaga diri aku. Anyways korang lah freaks aku


Most love and hearts, your sweetmunchy's! -Tira
Heartbeat


OLDER