Hello, you've stumbled upon Wonderland. Follow♥ or you could just Leave♥
Diary About Love
Speak Up


This is where it began. There's no need to try hard.
If you think your perfect, get the hell out.
Kantoi
Friday, October 28, 2011 | 11:23 PM |



Parents oh parents -,-



27.10.2011 aku kantoi dengan mama aku yang aku ada boyfriend. K k, masa tu dalam kereta. So kita orang diam lah forawhile, then mula lah.

Mama; Tira ada boyfriend kan?
Aku; Mana ada.
Mama; Yeletuw, dalam text tu apa?
Aku; -___________- *silent
Mama; Dia budak form kan?
Aku; Lalalala~
Mama; Upsr pun tak lepas dah ada boyfriend eh <_<

Sejak tu kalau text dengan dia je, mesti delete messages tu. Pfffft, kesian kan hidup ni. Tapi bersyukur gila gila sebab mak aku tak marah, phew :/ Malam tu aku cerita semua pasal tu, tapi aku lupa nak delete messages tu -,-

28.10.2011 masa aku masuk kereta je lepas balik sekolah, aku dah menggelabar sebab mak aku marah -,-

Mama; Kenapa cakap macam tu dalam message?
Aku; <__________< >___________>
Mama; Kecik kecik dah pandai couple couple ni. Mama tak nak tira jumpa dia ever!
Aku; Ye.

Memang, mak aku marah gila. Hihi, memang ada lagi sebenarnya yang dia membebel tapi tak perlu lah tulis kay? Malam tu pula, masa dinner kena lagi~

Kakak aku; Tira kena pakai product dah oh. Banyak pimples.
Mama; Mana tak banyak, boyfriend je dia tahu * pandang laser je dekat aku
Aku; -_____________________________- lalalala.
Kakak aku; Ayah, tira dah ada boyfriend! Nama dia Sam, hihi :)
Ayah aku; * Buat pekak je.
Kakak aku; Boyfriend kau tak handsome lah, pergi cari boyfriend lain. Haha :D
Aku; Hahahaha k so funny -,-

Mama aku pun join gelak juga.

Kakak aku; Haha boyfriend kau tu keding sama macam kau, macam mana lah dia nak jaga kau. Haha. * Dengan bangga nya dia perli aku -,-
Aku; * Buat tak kesah.
Kakak aku; Budak zaman sekarang~
Abang aku; Dulu kau pun sama juga kan? Eh jap, masa kau sk mana ada couple haha.
Kakak aku; Masa aku naik sm baru aku ada phone tahu -,-

Aku dah gelak kan kakak aku :3

Nasib baik family aku spotting and open minded kalau tak habis mati gila gila aku -,-


Bibik 24/7
Saturday, October 22, 2011 | 8:24 PM |

Post ni tak ada pic sorry.

Cerita ni pasal kakak aku sakit. K k, kakak aku bedah buang lipoma. Lipoma ni macam lemak lebihan. Jumaat, 21 Oct birthday dia and that time juga lah dia operate buang lipoma tu. Kay memang kesian gila tengok dia, cos nangis nangis tahap gaban. Er, korang tahu aku lah bibik 24/7 dia sejak tu. K, memang best gila apa jadi bibik dia.
Masa operation tu, doctor ada dua orang. One of them, ingat kakak aku Sabah or Sarawak and the other one ingat kakak aku cina. K, memang dia putih. Pfft, jealous. And and, masa doctor tu tengok nama kakak aku baru lah dia tahu kakak aku Malay. Sekarang kakak aku nak makan pun susah. Dia kena makan ikan, je. Tu pun tengok lah ikan apa, hihi. Satu rumah dah macam orang sakit makan makanan yang sama macam kakak aku. Ikan siakap lalalala. Tapi sedap apa, haha.
Lepas doctor keluarkan lipoma tu, dia jahit. Doctor tak bagitahu berapa jahitan but dia tunjuk panjang mana. Lebih kurang 3cm kot. Rasa macam ada adik baru oh, kena jaga. Erm, Sabtu 22 Oct mama aku terlanggar tempat kakak aku kena operate tu. Dia menggelabar sakit, hihi. Mama aku langgar then jalan je macam orang tak bersalah. Aku dah gelak gelak macam gila.
Korang tahu kan celcom kalau birthday dapat 1 week free kan? Xpax. So dia call bf dia pernah off, call je lah 24 jam. Tidur pun tak off, Untung kan dapat gayut 24/7 macam tu. Selama sebulan aku kena tidur bawah cos kalau aku tidur atas hihi lasak. Tidur bawah so kakak aku tak kena langgar or kena sepak dengan aku :3 Aha, so sekarang kakak aku tidur, makan, tidur, makan je lah. Hihi, korang doa kan dia cepat baik tahu? Amin.

Second job, weh bibik 24/7 kakak aku. #banggalah


|| NEWER